reemimpex.nl

REEM IMPEX

Onze tuin

Reemimpex, uw betrouwbare partner voor de import van eersteklas Egyptisch fruit. Onze producten vinden hun oorsprong in de vruchtbare tuinen van Bahariya Oasis, een historisch rijke en vruchtbare regio in Egypte. Hier, te midden van een uniek microklimaat en omgeven door de natuurlijke schoonheid van de woestijn, worden onze hoogwaardige vruchten met zorg en toewijding geteeld.

In de Bahariya Oasis, op een van de meest prominente boerderijen van Egypte, worden onze dadels gekweekt. Deze dadels staan bekend om hun uitzonderlijke smaak en kwaliteit, en worden met precisie geselecteerd en verwerkt. Onze geavanceerde sorteer- en verpakkingsfaciliteiten in Sadat City zorgen ervoor dat elk stuk fruit dat u ontvangt, voldoet aan de hoogste normen van versheid en perfectie.

Onze samenwerking met Palm Egypt, een toonaangevend bedrijf binnen de dadelindustrie, stelt ons in staat om niet alleen premium dadels, maar ook een breed scala aan verse groenten en fruit te leveren aan markten in Europa. Wij zijn trots op onze rol in het delen van deze natuurlijke schatten met de rest van de wereld, en wij garanderen dat elke zending die ons verlaat, de rijke smaken en de authentieke kwaliteit van het Egyptische land belichaamt.

Bij Reemimpex staan we voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een sterke toewijding aan het leveren van het beste dat Egypte te bieden heeft. Wij nodigen u uit om deel uit te maken van ons verhaal en te genieten van de uitzonderlijke producten die onze tuinen voortbrengen.

Zie hieronder enkele foto’s van onze tuin in egypte

 

 

×